Тайни съобщения документират московските контакти на депутат на Алтернатива за Германия“

...
Тайни съобщения документират московските контакти на депутат на Алтернатива за Германия“
Коментари Харесай

Spiegel: Кореспонденция разкрива контакти на германски депутат с Москва

" Тайни известия документират московските контакти на народен представител на  " Алтернатива за Германия “ (AfD) с лице в Москва ", съгласно следствие на Der Spiegel.

" Проруски деятел в Москва е потърсил поддръжка от AfD. Целта: да се забавят доставките на немско оръжие за Украйна ", написа немското издание.

Кореспонденцията сред Владимир Сергиенко, проруски деятел и асистент на един от членовете на AfD в Бундестага, който постоянно е канен да разяснява тематики, свързани с Германия и хипотетичният му началник в Москва Алексей, е прегледана от Spiegel. 

От целия масив данни следва, че Сергиенко, който живее в Берлин, е координирал подготовката на правосъдния иск на партията против доставката на немско оръжие в Украйна. 

На 4 юни парламентарната група на AfD завежда дело във Федералния парламентарен съд с номер 2 BvE 5/23, където декларира, че танкове и други оръжия не е трябвало да бъдат прехвърляни в Украйна, без присъединяване на Бундестага, добавя " Украинская истина ". 

The Insider написа, че у Сергиенко са открити други документи, съгласувани с московската връзка, като да вземем за пример писмо, за което се твърди, че е до папата от политик от AfD, и президент на Асоциацията за отбрана на рускоезичните в Германия Улрих Ойме, който желае да се обърне внимание на " преследването на християните в Украйна ". Черновата е изпратена на връзката в Москва на 12 април, а обжалването е оповестено два дни по-късно. 

Редица отчети демонстрират, че Сергиенко е получил непосредствено финансиране от Москва, има известие в кореспонденцията, където той пита дали е допустимо да се трансферират средства на немска Неправителствени организации, и Сергиенко удостоверява, съгласно Insider.

На 26 април Сергиенко рапортува в Москва за наличието на речта на депутата от AfD Харалд Ваел на сесията на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа, където той се оплаква от " преследването на украинските православни “ от Московската патриаршия, след което това изказване е видяно синхронно от медиите в Русия. Московската връзка и Сергиенко загатват и " полската тематика “, само че не се знае защо тъкмо става въпрос, допълва  " Украинская истина ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР